AV UDLEJNING OG SALG

AV udlejning

Med mere end tyve års erfaring med installation og udlejning af AV-udstyr er vi en oplagt samarbejdspartner, hvis du har brug for udlejning af AV-udstyr. Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige udstyr, installere det og rådgive dig, så du finder lige den løsning, der dækker dit behov bedst.

Hvis du er på udkig efter permanente løsninger, hjælper vi også gerne med det. Både når det gælder salg og installation.

Vi har stort set alt indenfor AV-udstyr til udlejning. Har du brug for projektorer, lærred, LED skærme eller anden form for skærmopsætning, finder vi den løsning, der passer dig. Vi har også et bredt udvalg af lydudstyr, højtalere, trådløse mikrofoner og headsets.

Vi er nogle AV-nørder, og derfor er vi altid helt opdaterede inden for vores felt. Det betyder, at vores udstyr er både driftssikkert og tidssvarende.

 

Fleksibel udlejning af AV udstyr

Vi er gode til skræddersyede løsninger, og vi tilpasser vores services efter dit behov og dine tekniske færdigheder. Du kan selv stå for installation, hvis du har evnerne og lysten til det, men du kan også vælge at læne dig tilbage, og lad os stå for det. Vi stiller mange spørgsmål, for det er sådan, vi bedst kan afdække dine ønsker og behov. Vi er hurtige og præcise, og du kan altid stole på vores installation og udlejning af AV-udstyr.

Vi har ikke lagt os fast på et bestemt brand, og vi kan derfor sammensætte de mærker, vi vurderer, passer bedst til formålet. På den måde kan vi skræddersy den bedste løsning for dig.
Det er (næsten) kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os+45 88 70 78 07 eller kontakt@psal.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Konferencer og messer

Vi har en bred erfaring med udlejning af AV-udstyr til konferencer, debat-arrangementer og messer. Vi tilbyder et alsidigt sortiment af forskelligt udstyr til formålet, og vi hjælper med installation og rådgivning.

Vores udstyr er æstetisk pænt, og det er med til at sikre, at dit arrangement udstråler professionalisme. Vi sikrer os at både lyden og det visuelle spiller sammen, så resultatet bliver en gennemført oplevelse, hvad enten det gælder din messestand, dit debatarrangement eller din konference.

AV udlejning du kan stole på

For os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi kommer meget gerne forbi og tager bestik af rummet og akustikken, hvis du har brug for sparring, inden du lægger dig helt fast på, hvilken AV-løsning, der passer dig. Vi har et stærkt netværk, og vi kan derfor løse de eventuelle problemer, der kan opstå hurtigt og professionelt.

Vores nødtelefon er døgnåben, så vi er altid til at få fat i, hvis det pludselig brænder på.
Du er altid i sikre hænder ved os, når det gælder lys, lyd og udlejning af AV udstyr.

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU SKULLE HAVE SPØRGSMÅL.