SCENEUDLEJNING & MOBILSCENE

LEVERANDØR AF MOBILSCENER OG PROFESSIONELT SCENEUDSTYR

Hos Pro Sound & Light har vi de seneste 25 år haft fornøjelsen af at levere totalløsninger til såvel industrien, institutioner, virksomheder, foreninger, artister og andre, der har søgt en professionel samarbejdspartner til kvalitetssikker afvikling af events og shows landet over. Vi tilbyder i den forbindelse udlejning af mobilscener i flere størrelser, og vi huser ligeledes et bredt sortiment af Nivtec podier. Vi evner at bygge disse podier i samtlige størrelsesomfang, former og højder og endeligt også som tribuner og bagscener alt efter behov. Vi står naturligvis også for både fragt, opsætning og nedtagning af alt det tekniske udstyr og sceneudstyr, vi leverer til jeres event.

Vi råder i dag over et stort udvalg af sceneudstyr fra markedets førende producenter, så du er garanteret adgang til en kompetent samarbejdspartner med kapacitet til at afvikle events i alle størrelser. Vores sortiment tæller foruden scenepodier også gelændere, trappemoduler, crowd barriers etc.. Vi hjælper naturligvis gerne med at finde den rette sammensætning af sceneudstyr.

 

Udlejning af scener: Sceneudstyr til dit næste arrangement

Med Pro Sound & Light som samarbejdspartner får du adgang til et bredt udvalg af produkter inden for sceneudstyr, hvilket er din garanti for, at vi kan skabe specialtilpasset totalløsning, der dækker samtlige behov til dit næste arrangement. Når du er på udkig efter en partner til udlejning af scener, finder du hos Pro Sound & Light alt det nødvendige ekstraudstyr til at skabe et sikkert og gennemtænkt event. Her er en oversigt over de scener og det sceneudstyr vi udlejer:

  • Scener i flere størrelser: 16, 24, 40, 60 og 100 m2 (indendørs og udendørs)
  • Mobilscener i flere størrelser: 24, 32, 48, 60, 72 og 86 m2
  • Nivtec scenepodier, der gør det muligt at bygge scener i samtlige størrelser og former
  • FOH-telt (fx til mixerpult og andet udstyr)
  • Crowd barriers og gelænder for høj sikkerhed
  • … og meget, meget mere

Derudover tilbyder vi også en komplet produktion til scenen, der tæller alt fra lydudstyr– og lysudstyr til produktioner med storskærm.

 

Mangler du en scene og professionelt sceneudstyr til dit næste event? Kontakt os

Hos Pro Sound & Light sidder der altid fagligt kyndige medarbejdere klar til at gå i dialog med dig om dine behov i forbindelse med udlejning af scener. Vi er vant til at levere kvalitet og tryghed til vores kunder, så hvis du ønsker at blive klogere på dine muligheder, er du derfor velkommen til at kontakte os på telefon: +45 88 70 78 07 eller mail: kontakt@psal.dk. Her kan du stille spørgsmål og bestille udlejning af scener.

92m2 Mobilscene

Data på scenen:
12,9 x 7.5m ( BxD – Indvendig )
Bæreevne tag: 2000kg.
Bæreevne PA-Wings: 500kg.
Clearance: 5.10m
Gulvhøjde 140-160cm
Opsætnings tid 4-6 hands – 4 timer
Der skal være 1 x 32A kraft til rådighed til opsætning og nedtagning.

Scenen leveres med:

3 stk. sider
1 stk. trappe
1 stk. inddækning af forside
2 stk. PA-wings
1 stk. rampe ( 450x100cm )

Tilvalg:
2 stk. 3x6m Ishus
1 stk. 6x6m bagscene
2 stk. ramper
1 stk. ekstra trappe
GorillaHegn
FOH Telt – 6x4m ( sort )
Kabeldefender
El-kraner

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU SKULLE HAVE SPØRGSMÅL.