STORMSKÆRME TIL KONFERENCER, MØDER & EVENTS

Udlejning af storskærme: din vej til visuel wow-faktor

Skal dit næste arrangement have dybde og dynamik i hvert billede? Så står vi klar til at hjælpe dig hos Pro Sound & Light. Som din erfarne samarbejdspartner tilbyder vi udlejning af storskærme i topkvalitet til store såvel som små begivenheder i hele Danmark. Uanset om du planlægger en virksomhedskonference, en koncert eller en sportsbegivenhed, har vi storskærme til dit behov! Vores sortiment af storskærme er alsidigt – og det er derfor ingen hindring, hvad end dit arrangement foregår indendørs eller udendørs. Skulle du være i tvivl om, hvilken storskærm du skal leje, kan du trygt læne dig op ad vores ekspertise. Med vores hjælp garanterer vi, at dit arrangement bliver en visuel succes!

Billeder i stor skala – fra koncerter til konferencer

Uagtet om du er en erfaren arrangør eller nybegynder inden for events, kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rette storskærm til din begivenhed. Vi tager hånd om alle tekniske detaljer, så du kan præsentere dit arrangement fra sin bedste side med ro i sindet. Hos Pro Sound & Light tilbyder vi nemlig ikke blot udlejning af storskærme – vi tilbyder en totalløsning. Fra levering til opsætning og nedtagning håndterer vi alt teknisk, så du kan fokusere på at skabe en mindeværdig oplevelse for dine gæster. Vores professionelle flair sikrer, at alt går glat – og at billedkvaliteten og lyden er i topklasse!

Konferencesystemer, panelløsninger og Streaming

Vi kan hjælpe med innovative totalløsninger til mødet, konference, streamingmøde, panelet eller foredraget, og har stor erfaring med at skabe vellykkede løsninger, så alt kan forløbe planlagt ift. eventuelle stramme tidsplaner.

Vi udarbejder løsninger efter arrangørens ønsker og behov, og sørger for optimal lyd og billeddækning fra A-Z.

Vi tilbyder både løsninger, hvor I kan leje præcist det udstyr, I har brug for, eller rådgivning til og installation af mere permanente løsninger, skræddersyet til mødelokalet eller konferencesalens akustik, og jeres virksomheds specifikke behov. Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på professionelle løsninger indenfor lyd, mikrofoner, lys og øvrige AV-løsninger til konferencer, paneler, summits mv.

 

Lej en storskærm eller LED-skærm 

Har i behovet for at vise en præsentation/film/streaming eller lignende, til et større arrangement? Så har I her muligheden for at leje små som store skærme. Om det er firmafest, konference, messe, eller andet større event, kan vi hjælp jer med det visuelle design, og være med til at skabe den rette stemning til præsentationen.

Med et bredt udvalg af LED skærme, fladskærme, storskærme og touch skærme, i forskellige størrelser, skulle vi gerne kunne finde den optimale løsning for jer, så I kan få afholdt det perfekte arrangement. Er du i tvivl om hvilken slags skærm du gerne vil leje, og hertil har behov for vejledning, så kontakt os endelig på +45 88 70 78 07 eller kontakt@psal.dk

Behov for en storskærm?

Vores kompetente medarbejdere er tekniske eksperter – og de gør en dyd ud af at guide dig gennem processen hvert skridt på vejen. Vi forstår, at hver begivenhed er unik, og vi tilpasser derfor altid udlejning af storskærme i henhold til din vision. Vores mål er at gøre det enkelt for dig – fra valg af skærmstørrelse til installation og support på selve dagen. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste arrangement! Sammen kan vi skabe visuelle oplevelser, der forbløffer!

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU SKULLE HAVE SPØRGSMÅL.