Videostreaming, LIVESTREAMING, WEB-TV

Vi laver live-streaming og live indhold, som giver værdi for dig, din virksomhed og dine kunder

Live-streaming

Livestream kan fx være webinar, hybridmøde eller lancering.
Det kan være alt fra et setup med en enkelt person i jeres virksomhed til et komplet udstyret studie bygget op med flere kameravinkler og værter.

Vi har erfaring og ekspertise og uanset hvilken løsning I vælger, får I det i en kvalitet, som vil fremhæve jeres budskab.

KVALITET

Det er vigtigt at man har sit budskab på plads, før man går “live”. Det skal være helt skarpt, så selvom folk ikke er fysisk til stede, vil de stadig få det rette budskab.

Er der ikke en “rød tråd” i det materiale man vil vise, er det nemt at miste seere.
Seere finder sig ikke længere i dårlig kvalitet eller i dårligt produceret indhold og man skal huske de sidder bag en skærm og kun skal foretage ét enkelt klik med musen for at komme videre og glemme alt om jeres budskab.
Mængden af live-streaming / web-tv er i enorm vækst, og derfor gælder det om at skille sig ud, fra middelmådige produktioner, hvilket vi kan hjælpe med.
Vi sikrer, at det der sendes ud, er i bedst mulig kvalitet og leveres på den sendeflade, jeres kunder eller kursister følger med på, Så de vælger jeres virksomheden til og ikke fra.

Hvorfor videostreaming?

Ofte foregår Webinar, foredrag og kurser i arbejdstiden, derfor kan det være en fordel at live-streame begivenheden, så medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, aktionærer og andre interessenter kan følge med, uanset hvor de befinder sig.

I disse helt usædvanlige tider med Covid-19, hvor vi ikke må forsamles som førhen, er streaming en formidabel løsning, så ansatte, ledere mm. stadig har muligheden for at udvikle kompetencer gennem kurser, foredrag etc. De kan sidde på kontoret, i kantinen eller i mødelokalet og være på onlinekursus og I vil stadig kunne levere jeres budskab.

Videoproduktion til streaming kan foregå ved hjælp af et simpelt setup med et enkelt kamera, hvilket i nogle tilfælde kan være tilstrækkeligt. Ved større events eller webinar anbefaler vi et større og skræddersyet setup med flere kameraer og flere teknikere/producere til at afvikle, da det er live og der derfor ikke må ske fejl.
Efter endt live-streaming eller videoproduktion, kan man gemme og arkivere videomaterialet til senere brug og fx bruge det til reklame videoer.

 

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU SKULLE HAVE SPØRGSMÅL.