LYSUDLEJNING

Lys til fest, koncert, events mv.

Lys kan være med til at sætte ” prikken over iét ” da det er med til at sætte fokus, forvandle omgivelserne og skabe den rigtige stemning, hvad enten det er til koncert, musical, firmaevent, konference eller bryllup m.m.
Vi har et stort udvalg af lamper, spotlights, dimmers, pulte mv. der kan bruges til alt fra deco belysning til den store koncert !
Derudover udlejer vi et stort sortiment af røgmaskiner og andre effekter, hvis festen eller koncerten skal være endnu mere ekstraordinær.

Lej lys til fest, diskolys, laserlys eller stroboskop-lys mv. ved Pro Sound & Light, og vær garanteret professionel rådgivning og skræddersyede løsninger, så du kan afholde en vellykket fest eller arrangement, uden at bekymre dig om noget. Kontakt os, så finder vi sammen med dig den bedste løsning indenfor lys til begivenheden eller scenen.

Vi råder også over et stort udvalg af lysudstyr til professionelle fotoshoots og filmoptagelser. Vi står klar som din professionelle sparringspartner på alt i denne forbindelse!

Vi tilbyder naturligvis også lydudlejning, hvis lyset skal suppleres af optimale lydløsninger.

 

Som med alt andet Pro Sound & Light udlejer, kan I enten selv vælge at hente det lejede udstyr hos os eller lade os stå for opstilling og evt. afvikling af jeres arrangement. Se vores kæmpe udvalg af lys- og lydudstyr og produkter her.

Står I fx. og skal afholde et arrangement med et bestemt tema, hvor I gerne vil løfte arrangementet en ekstra dimension i form af lys, deco-belysning eller måske laser lys til temaet, hjælper vi gerne med gode råd eller idéer hertil.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, så kontakt os endelig, så vi kan få en dialog om jeres næste arrangement.

Vi tilbyder derudover også professionel sparring og skræddersyede lys- og lydløsninger til fotoshoots, filmoptagelser mv. Tvivl ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål i henhold til dette!

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS HVIS DU SKULLE HAVE SPØRGSMÅL.